RSS

marți, 24 noiembrie 2015

Nu ma suna!


   
     Cred ca e cea mai comuna dilema. O aud de cel putin de cateva ori pe saptamana. Ma suna sau nu ma suna? E asemanator cu jocul acela cu petalele unei flori pentru a afla daca te iubeste sau nu. Atunci incepi sa citesti articole, sa iti intrebi prietenii, sa ceri pareri in stanga si in dreapta.


      Sufletul iti spune sa suni, mandria sa nu suni, oare ce ar trebui sa faci? Nu cred ca exista un raspuns simplu la intrebarea asta, cel putin nu unul universal valabil. Depinde de multi factori. De relatia pe care o vizezi, de ce crezi tu, de cum te simti, de relatia pe care o ai deja. Din fericire exista si o certitudine: tu stii cel mai bine ce este mai bine pentru tine. Doar tu ai solutia pentru a iesi din cercul vicios. De ce ai lasa aceasta solutie sa iti fie influentata de altii?

      Ce rost are sa te tot gandesti la posibilitati, la ce e bine sau rau, sa anticipezi, sa te framanti? Daca tu stabilesti ca trebuie sa suni, suna! Nu te mai gandi la nimic si pune mana pe telefon si afla raspunsurile ce iti vor da liniste. Am spus liniste, nu fericire. Orice ai auzi, trebuie sa intelegi pozitia celuilalt. Nu te minti singur. In plus, aminteste-ti ca si tacerea este un raspuns. Fa-o, e mai bine decat sa te agiti rezolvand enigma "oare ce s-a intamplat?". Nu gresesti cu nimic, iar daca raspunsul nu e cel pe care il doresti te retragi elegant. Daca simti ca nu ar trebui sa suni, daca preferi sa astepti sa i se faca celuilalt dor de tine, atunci asteapta. Tolereaza-ti dubiile, intr-un final viata va avea grija sa iti raspunda la toate intrebarile pe care le ai.

      Orice ai alege, sa suni sau sa nu suni, fii sigur ca alegi cea mai buna varianta pentru tine. Ai incredere in tine! Increde-te in propria judecata! Esti responsabil cu propria fericire!

      Zi minunata sa ai!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu